Over mij:
Als baby/peuter bleek al snel dat mijn favoriete speeltje een bal was. Deze bal vloog dan ook meerdere keren per dag zowel door de box als later door het huis. Toen ik zes jaar was ging ik op tennis en al vrij snel speelde ik wedstrijden. Een aantal jaar later kwam hier ook voetbal bij. Voor mij de ideale combinatie, een solo sport en een teamsport. Momenteel is dat rugby en wisselende solosporten.

Op het CIOS Mbo+ en later aan de Hogeschool Zeeland hebben John en ik dagelijks naast elkaar gezeten. De samenwerking verliep vanaf het eerste project zo goed dat gedurende een periode van 5 jaar een intensieve band ontstond. In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om mijn kennis en vaardigheden aan te bieden waarbij het doel van de client centraal staat. Vanuit dit uitgangspunt wordt in samenspraak een passend plan van aanpak geschreven om het doel te behalen.