Over mij:
Van kinds af aan is sport mij met de pap lepel ingegoten en ik wist op jonge leeftijd al dat ik iets met sport en gezondheid wilde gaan doen. Lange tijd stond Defensie op nummer 1, toen fysiotherapie, maar uiteindelijk toch de passie voor sport gevolgd en naar het CIOS in Goes gegaan waar ik na 2 jaar versneld mocht afstuderen binnen de fitness en sportmassage.

Na het CIOS ben ik begonnen met JVN personal training en heb ik mijn weg vervolgd aan het HBO in Vlissingen waar ik in 2014 ook versneld mocht afstuderen en mijn bachelor of sports and movement heb behaald.

2015 was dan ook voor mij het jaar geworden om een professionaliserende stap te maken binnen het bedrijf en daarom de bedrijfsnaam, het concept en de huisstijl te veranderen naar Invictus personal training. Invictus betekent onoverwinnelijk.

Samen met mensen werken aan hun gezondheid is naar mijn idee het mooiste beroep van de wereld!

Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.