Over mij:
Van kinds af aan heb ik ervaring opgedaan in verschillende sporten: paardrijden, fitness, indoor rowing, crossfit, circuit training, krachttraining en hardlopen. De laatste jaren heb ik steeds meer interesse gekregen in wat gezondheid nu eigenlijk is. Voor mij is gezondheid een combinatie van balans in voeding, beweging, ontspanning en een positieve instelling. In de jaren dat ik sportte in een sportschool, heb ik gemerkt dat het lastig kan zijn om hierin doelen te stellen en jezelf te blijven ontwikkelen. Om deze reden ben ik in 2016 begonnen met het volgen van Personal Training bij Invictus. Ik zag meer resultaat uit deze 1-op-1 begeleiding dan alle jaren daarvoor! Dit motiveerde mij enorm en mijn interesse in sport en gezondheid werd steeds groter. Mijn passie ligt op het gebied van coaching, voeding en sport. Hierin wil ik mijzelf verder ontwikkelen en heb de opleiding tot BGN erkend gewichtsconsulent afgerond. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen: Bewust Voedingsadvies. Hiernaast ben ik me gaan bijscholen voor het geven van PT en Small Group Training door middel van de Fit!vak erkende opleidingen Fitnesstrainer A en B. Mijn missie is jou te coachen naar een bewuste en gezondere levensstijl, wat leidt tot een gelukkig, energiek en fit leven, waarbij je er alles uithaalt wat erin zit. Als je ergens voor wilt gaan, is niets onmogelijk!