Over mij:
Mijn naam is Yordi Martens. Sport is een rode draad in mijn leven. Al vanaf jongs af aan ben ik actief in verschillende sporten. Van de kartbaan en turnhal tot aan de ijsbaan in Breda. Het stond voor mij al snel vast dat ik ook mijn opleiding wilde doen in de sportbranche.

Ik heb zowel het CIOS als de Sport Fontys Hogeschool doorlopen. Gedurende mijn studie heb ik ervaren dat het werken met mensen onderdeel is van mijn passie voor dit vak. Mensen met een missie, een doel, een behoefte of een wens en dat ik, als personal trainer, daar een belangrijke rol ik kan spelen is datgene wat mij gelukkig maakt.

Bij Invictus wil ik dan ook mensen helpen, ondersteunen en begeleiden tijdens het proces richting het resultaat. Door te werken met de juiste trainingsopbouw en veel plezier ligt het behalen van jouw doelstellingen binnen handbereik.

Ben jij er klaar voor om samen met mij jouw doelstelling te behalen, maak dan nu een afspraak. Voor meer informatie kunt u mailen naar yordi@invictuspt.nl