Invictus personal training begeleidt u stap voor stap naar een gezonde levensstijl. Of u nu wilt afvallen, meer uithoudingsvermogen wilt krijgen, gespierder of krachtiger wilt worden, vanuit medische redenen wilt sporten (artrose, diabetes, MS, revaliderend etc.) of omdat u professionele begeleiding wenst: wij brengen u letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wat kunt u verwachten van Invictus personal training?

  • Effectief, professioneel en motiverend
  • Individuele begeleiding of in een kleine groep
  • Leuk en altijd vernieuwend
  • Rekening houdend met uw situatie, wensen en behoeften
  • Educatief en compleet

Werkwijze Invictus
Bij Invictus personal training draait het om u als persoon. Uw situatie, wensen en behoeften zijn het fundament van de individuele- of groepsbegeleiding. Het moet effectief, professioneel, motiverend en vernieuwend zijn, maar ook leuk, afgesteld, educatief en compleet.

Wanneer u wilt beginnen met personal training dan zal er eerst vrijblijvend kennis gemaakt worden tussen u, de personal trainer en de werkwijze van Invictus personal training. Vervolgens zullen we tijdens de intake een screening maken middels evidente vragenlijsten om een beter beeld te creëren van uw achtergrond en levensstijl. Na deze intake begint het personal trainingstraject met het in kaart brengen van uw lichaamscompositie en fysieke gesteldheid. Na het vaststellen van de beginsituatie start de training en levensstijlcoaching volgens de structuur die het beste bij u past.

Deze structuur kunt u grotendeels zelf vormgeven. Wij kijken graag naar uw persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen. Waarbij het resultaat, uw doelen, continu voor ogen wordt gehouden.
Of u in de gym, thuis, in het bos of op het strand wilt trainen, samen met de personal trainer kijken we wat het beste bij u en uw doelen past.

Maak vrijblijvend een afspraak met Invictus personal training, wij vertellen u graag meer!