personal-training-goeree-overflakkee

Lees hier over de ervaring die onze cliënten hebben met de werkwijze van Invictus personal training.
Klik op de bolletjes voor verschillende verhalen van onze cliënten.

 • Toen ik eind november op de weegschaal stond, was ik niet tevreden met het gewicht dat ik zag. Het te veel snoepen was nu duidelijk zichtbaar… Ik wilde afvallen, maar wel op zo’n manier dat ik het vol kon houden. Tijdens het cooling down rondje na het sporten heb ik bij John mijn verhaal gedaan en gevraagd wat de mogelijkheden waren bij Invictus qua voedingsadvies. Kort daarna ben ik bij Wendy voor een intakegesprek geweest. Het was een prettig gesprek, waarin we inventariseerden wat ik op een dag at en hoeveel ik bewoog. Mijn doel aan het einde van dit gesprek: Er moest in ieder geval 5 kg af. Ik dronk veel water, fruit als tussendoortje en drie afgewogen, gezonde hoofdmaaltijden. Met de Food app van Invictus kon ik precies bijhouden wat ik op een dag allemaal at. Na 6 weken had ik mijn doel eigenlijk al behaald. En nu een aantal maanden later, kan ik nog steeds mijn gewicht op peil houden. Wanneer ik een te gezellig (eet) weekend heb gehad, kan ik het gezonde eetpatroon daarna makkelijk weer oppakken.  Dit is voor mij de juiste balans in combinatie met de Small Group lessen van Invictus!

  Liesbeth
  Liesbeth
 • Vanaf de start van Invictus ben ik met Personal Training begonnen bij John. In die jaren heb ik gezien en ervaren hoe John zijn bedrijf Invictus PT heeft laten groeien en hoe John ook zelf is gegroeid. In de jaren Personal training ben ik zelf ook gegroeid, zowel lichamelijk en geestelijk ben ik een stuk krachtiger geworden. Elke week heb ik met plezier getraind en liep ik weer met een glimlach en een goed gevoel naar buiten. John dreef me soms tot het uiterste en soms was het zwaar, maar hij motiveerde me om de grenzen op te zoeken maar tegelijkertijd bewaakte hij ook de grenzen van wat ik fysiek en mentaal aan kon. Elke training was weer anders & elke training was het waard! John is professioneel, zit vol kennis, is gedreven, en straalt de passie en liefde voor zijn vak uit!

  Alinda
  Alinda
 • Na ongeveer 8/9 maanden deelgenomen te hebben aan de Small Group Training bij Invictus, moet ik helaas stoppen i.v.m. de studie. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad gedurende deze periode. Het waren altijd leuke en variërende lessen wat er voor zorgde dat ik elke week met plezier naar de training ging. De trainingen worden leuk aangeboden en er heerst veel gezelligheid tussen het zweten door. Zodra je last hebt van een blessure wordt hier direct op ingegaan en passende oefeningen aangeboden, dit maakt dat je ondanks je blessure wel gewoon lekker door kan trainen. Ik kijk terug op een leerzame, gezellige en sportieve tijd tijdens de Small Group Trainingen bij Invictus! Ik ga het zeker missen!

  Tessa
  Tessa
 • Na de zomerstop van de voetbal in 2015 moest ik noodgedwongen stoppen met voetballen vanwege een aantal blessures, maar met name door een chronische liesblessure. Vlak voor de kerstvakantie kwam ik John tegen via vrienden en kennissen in een groepswhatsapp. In zijn status zag ik “Invictus Personal Training” staan. Nieuwsgierig dat ik ben vroeg ik natuur gelijk wat dit in hield en begon vragen te stellen over Invictus. John gaf mij wat informatie en kwam heel vriendelijk over. Na overleg met mijn ouders had ik mij voor een intakegesprek aangemeld, John kwam vervolgens naar mij thuis om vragen door te nemen en te luisteren naar het blessure verleden, dit verliep allemaal heel soepel en al snel stond ik voor het eerst te trainen bij Invictus. De eerste training was erg wennen, maar na enige tijd leer je elkaar beter kennen en ontwikkel je een soort vriendschap met elkaar. Na 2 jaar zware, originele, afwisselende en leuke trainingen heeft John mij verholpen van mijn liesblessure en kan ik dit jaar, na overleg, weer gewoon een lekkere pot voetballen. De trainingen en gezelligheid van John ga ik nu wel missen, want de tijd die ik bij Invictus heb gehad was een goede tijd!

  Niels
  Niels
 • Na een aantal gesprekken na spinning lessen van John begin 2016 heb ik in april 2016 de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben gestart met personal training bij Invictus. De doelstelling was voor mijzelf in eerste instantie echt afvallen en dit keer vasthouden. Invictus stelde echter al snel een  heel andere doelstelling: balans. Balans krijgen in mijn leef- en eetgewoonten. Het bleek een lastige weg. Ik ben eigenwijs en ben daarnaast een echte Bourgondiër met een rijk sociaal leven en een baan die ook daarop gebaseerd is. Invictus leerde mij veel over hoe je een balans vindt in een Bourgondisch leven en een doelstelling als afvallen. Nadat John van Invictus begonnen was met het 'resetten' van mijn energiebehoefte werden de extremen in afvallen en aankomen minder en leerde ik wat mijn dagelijkse energiebehoefte is. Ik moest steeds meer calorieën eten op een dag tot ik een goede balans gevonden had in eten en bewegen. Ondertussen ging ik heel onbewust en langzaamaan het sporten ook echt leuk vinden! John maakte op maat trainingen en zocht binnen de trainingen mijn grenzen op. Na driekwart jaar startte Invictus met small group trainingen en was ik ruim 7 kilo blijvend afgevallen. Ik durfde het dankzij de small group trainingen aan om van 2x per week PT naar 1x per week PT en 1x per week small group te gaan. Nu ik na bijna een jaar echt mijn balans gevonden heb en ik feitelijk precies geleerd heb hoe ik mijn gewicht maar ook mijn lichaam fysiek kan sturen helemaal de stoute schoenen aangetrokken. Ik train nu twee keer per week mee in de small group trainingen en vul mijn trainingen daarnaast aan in de sportschool of door buiten wandeltochten te maken of een stukje hard te lopen. Ik geniet van de trainingen en dankzij de kleine groepen heb ik nog steeds de individuele aandacht die nodig is om de oefeningen technisch goed uit te voeren. Het is daarnaast super fijn dat John me dankzij mijn voormalige PT lessen goed kent en weet hoe ik mijn lichaam maximaal kan triggeren. En ondanks dat ik geen PT meer volg geven ook de groepslessen een goede stok achter de deur om geen training af te zeggen. Het zijn super leuke groepjes met een hechte maar open club mensen die elkaar gezamenlijk motiveren het beste uit jezelf te halen. En gelukkig kan ik zo af en toe gewoon nog een PT les inlassen om me weer eens door te laten lichten of een specifieke oefening te perfectioneren. Ik heb mijn balans gevonden en dusdanig veel geleerd dat ik ervan overtuigd ben dat resultaten tegenwoordig blijvend zijn en ik de kennis en ervaring heb om mijn eigen doelen te gaan bereiken. Ik ga voor een duurzaam resultaat en dat betekend een lange adem. Maar met de betrokkenheid van Invictus gaan we dat zeker realiseren!

  Jessica
  Jessica
 • Ik wilde graag weer lekker in m'n vel zitten, een paar kilo kwijt. Via internet vond ik John. Na een uitgebreide, duidelijke intake begonnen aan het traject. John heeft me super begeleid, zowel qua trainen als de voedingsadviezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik sporten helemaal niet leuk vind maar John's professionaliteit, enthousiasme, motivatie en de afwisselende trainingen gaven me echt een boost. Naast zijn professionaliteit en enthousiasme laat hij ook gewoon even z'n Michael Jackson moves zien wanneer dat motiverend werkt! Ik heb een prima tijd gehad, 11 kilo afgevallen en zit weer prima in m'n vel!

  Doré
  Doré
 • Ruim een half jaar geleden zat ik bij John op de bank om kennis te maken. Na een revalidatie traject in 2014 was het me lange tijd gelukt om voldoende te oefenen en te sporten om goed in mijn vel te zitten, maar ik merkte dat ik inmiddels toch weer kracht aan het verliezen was en meer pijn kreeg. Met een drukke, stressvolle periode voor de boeg was het heel belangrijk voor me om weer fit te worden zodat ik de maanden die er aan kwamen goed aan zou kunnen. Maar met mijn fibromyalgie durfde ik niet zomaar bij een sportschool of willekeurige personal trainer aan de slag. John begreep dat heel goed en het gesprek ging dan ook niet over spierballen kweken, kilo's afvallen of trainen voor een obstacle run, maar we hadden het over "zelf de was kunnen ophangen" en hoe we met een mix van kracht, stabiliteit en conditie training konden toewerken naar een functionele fitheid. Inmiddels zijn we dus ruim een half jaar verder. De verhuizing en reorganisatie op mijn werk zijn achter de rug en ik ben ze goed doorgekomen, zonder in te leveren op mijn gezondheid. Doelstelling 1 behaald. Daarbovenop ben ik sterker en fitter als dat ik was voor dat ik bij John begon. Ik draai me hand niet meer om voor squats, rows en push-ups. Ben al maanden niet meer bij de fysiotherapeut geweest. Tijdens de vakantie hoefde mijn gezin niet meer op me te wachten bij bergen en/of kastelen met trappen en kon ik met alles meedoen. Ik heb geen belemmeringen meer in mijn dagelijkse taken, kan zonder problemen werken, mijn huishouden doen en een hele was in 1x ophangen. Doelstelling 2 behaald. De afgelopen week heb ik thuis de trap geschuurd en geschilderd, de overloop behangen en nog wat andere klussen gedaan, zonder dat ik daarin beperkt werd door mijn fibromyalgie. Dat was ruim meer als dat ik voor de trainingen met John had durven hopen en ik ben niet alleen een beetje trots op mezelf, maar vooral ook John dankbaar voor de gevarieerde trainingen, voor het motiveren waar het kon en het remmen wanneer het nodig was. Ik kan een ieder aanraden om samen met John aan zijn of haar eigen doelstellingen te gaan werken.

  Irene
  Irene
 • John is iemand die vol passie met zijn vak bezig is, en dat enthousiasme brengt hij 100% over op ons als cliënten. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd, maar ik heb door hem ook weer wat vertrouwen gekregen in mijn knieën. Oefeningen aanpassen zodat ik ze wel kon uitvoeren en eindelijk na al die jaren weer gewoon stuk kunnen gaan tijdens een training zonder de volgende dag kreupel te lopen. Nooit te beroerd om te helpen, gedrild worden op een juiste houding, en net dat beetje meer doen als wat je zelft denkt aan te kunnen. John, bedankt!

  Monique
  Monique
 • Voor een tijdje heb ik meegedaan aan de smallgrouptrainingen van Invictus PT. Met een groepje gezellige / sportieve dames  hebben we verschillende workouts gedaan waarvan we wisten; dit gaan we voelen de komende dagen. En dit was alleen maar een goed teken! De lessen die ik mee heb gedaan waren allemaal erg leuk en zeer variërend, best zwaar maar voor een ieder op zijn manier heel goed te doen. Geen enkele les was hetzelfde en iedere keer weet John je zo te motiveren dat je je grens weer een stukje verder verlegd. 

  Ook al heb je een zwakke plek, in mijn geval; wat last van mijn onderrug, John houdt goed in de gaten of je houding correct is met de oefeningen en past waar nodig de oefening voor je aan, zodat je toch heel de les mee kan doen. Al met al is hij een hele goede trainer, welke je tot je uiterste drijft, met tussendoor tijd voor een geintje en hij zorgt ervoor dat je aan het einde van de les een voldaan gevoel hebt! Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij Invictus Personal Training!!

  Liesbeth
  Liesbeth
 • Januari 2014 stuurde ik een mail met mijn noodkreet "John....wil je me alsjeblieft helpen?... "Over 8 maanden vertrek ik naar Beijing voor een stage Chinese geneeskunde...door mijn Multiple Sclerose loop ik soms slecht...wil jij me the Great Wall op helpen? " Direct kreeg ik antwoord op mijn mail met een glimlach en een intakegesprek volgde. Ondanks mijn ziektegeschiedenis van jaren MS en duidelijk mijn angsten om te vallen ging John de uitdaging aan. Er werd een trainingsschema opgesteld en al snel wist hij mijn grenzen te verleggen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik onder aan een talud stond met de opdracht zie maar hoe je boven komt.....haha.....en dan is kan-niet-bestaat-niet het motto!! Mijn loop vaardigheden werden bijgehouden in een programma en met behulp van wandel testjes werd de vooruitgang duidelijk. Het wandelen ging steeds beter en voelde me ook minder vermoeid. Was ook minder bang om te vallen doordat ik betere controle had....kon mezelf beter focussen, ben ik John nog steeds dankbaar voor. In april 2014 ongelukje thuis, viel ik op mijn rug, brak een rugwervel!!! Na 6 weken pijn en ellende mocht mijn rugbrace af kon ik mijn training vervolgen tenslotte nog 3 maanden tot aan mijn stage. Door de brede kennis van John op het gebied van sport en beweging, zijn motiverende trainingen die niet stoppen bij de deur, zijn enthousiasme, zijn geduld maken het een feest om met hem te trainen. Dacht altijd dat door mijn MS sporten niet meer mogelijk was maar met de juiste begeleiding. In oktober 2014 stond ik op de Great Wall in China!!! Met dank aan Invictus personal training.

  Anneke
  Anneke
 • Halverwege april 2015 ben ik begonnen met het trainen bij John. Ik liep al een paar maanden hard, maar ik kreeg steeds pijnlijke benen tijdens de training. Door een paar keer samen met John te trainen is mijn manier van lopen verbeterd, en kon ik zonder pijn meedoen met de Omloop van Menheerse op koningsdag. Begin juni ben ik begonnen met personal training om wat kilo’s kwijt te raken en wat meer spiermassa te kweken. Door mijn nieuwe voedingspatroon en het vele sporten vlogen de kilo’s eraf! Van John heb ik veel advies gekregen hoe ik het eten en het proeven van lekkernijen als banketbakker kon combineren. En dat advies heeft gewerkt. Ik ben 12 kilo afgevallen, het vetpercentage is naar beneden gegaan, en ben ik sterker dan ooit! Voordat ik begon te letten op mijn leefstijl en voeding was ik niet erg sportief en ging ik maar af en toe hardlopen of naar de sportschool. Door de afwisselende trainingen die John mij geeft, heb ik het plezier in het sporten weer terug gevonden! Ik heb geen minuut spijt gehad van de trainingen en onder de enthousiaste begeleiding van John ga ik nu door met het trainen van mijn evenwicht en balans, dat niet zo best is. Hier zijn we al mee bezig en daar is nu al resultaat te zien! Daarnaast gaan we gewoon lekker door met de krachttrainingen.

  Lynda
  Lynda
 • Ik heb twee maanden met John getraind. Doelstelling was in die maanden 6 kilo vet af te vallen. Spiermassa erbij. John hield alles bij in een schema en iedere training werd ik gewogen en op de hoogte gesteld van mijn vorderingen. Hij gaf me voedingsadvies en liet me de vreetbui valkuilen zien. De trainingen waren zwaar en hij dreef mij iedere keer weer tot het uiterste. Altijd gevarieerd. Altijd gemotiveerd. Na twee maanden ben ik van eetpatroon gewijzigd. Ben ik fitter en voel mij energieker. En die zes kilo zijn er inmiddels zeven. John is een echte personal trainer en een topvent!

  Mike
  Mike
 • Door mijn zeilmaatje werd ik getipt over Invictus personal training, zijn enthousiasme trok mij over de streep om ook eens met John te praten. Tijdens de intake door John hebben we samen doelen gesteld. Fitter worden werd het hoofddoel en gewichtsvermindering zou mooi meegenomen zijn. Vervolgens zijn we gestart met trainen. We trainden veel buiten, waarbij de simpelste oefeningen in het begin tot snelle vermoeidheid leidden. Echter, na een paar trainingen is er inmiddels duidelijke vooruitgang te meten. De conditie gaat met de week omhoog en het gewicht omlaag, evenredig met het vetpercentage. Daarnaast krijg ik advies om goed te eten en krijg ik ideëen voor ontbijt, lunch en diner aangereikt. Het is al met al een prima ervaring met een resultaat dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen.

  André
  André