personal-training-goeree-overflakkee

Hieronder vindt u een overzicht van de bedrijven waarmee wij samenwerken.

Fysiotherapeuten
Bij Invictus wordt kwaliteit altijd nagestreefd, daarom vinden wij een goede samenwerking met fysiotherapeuten van groot belang om mee te kijken naar het eventuele blessureleed. Naast de intensieve samenwerking met Fit & Fysio (gevestigd in Dirksland), werken wij ook samen met Fysiotherapie praktijk Therapie Goeree (gevestigd in Goedereede), FysioHolland (JoFib) Goeree-Overflakkee (gevestigd in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Stellendam en Oude-Tonge) en Delta sport-fysiotherapie (gevestigd in Stellendam). Wij vinden het belangrijk allereerst het contact te leggen met uw eigen fysiotherapeut vanwege het vertrouwde karakter tussen u en uw therapeut en om de vertrouwensrelatie tussen Invictus en de verschillende praktijken te waarborgen.

Fit & Fysio Dirksland
Fit & Fysio Dirksland heeft als doel om samen met u te werken aan een betere gezondheid. We helpen graag mee aan het vergroten van de kwaliteit van leven, door het verminderen van pijnklachten, het vergroten van de bewegingsvrijheid of het verbeteren van de conditie. Naast fysiotherapie bieden we ook manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling en andere specialisaties aan om samen met u te werken aan uw herstel.

Unito Sports
Sinds 2002 is Unito Sports leverancier van diverse sportmerken en bieden zij een uitgebreide collectie sportkleding, teamwear, ballen, netten en accessoires. Door het complete assortiment, de snelle levering, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid om kleding in hun eigen drukkerij te laten bedrukken, is Unito Sports uitgegroeid tot een echte teamsportspecialist.

Bestellen sportkleding
Wanneer u sportkleding wilt aanschaffen met het Invictus logo erop kunt u deze via onderstaand bestelformulier met 15% korting bestellen.

Wilt u meer weten over mogelijkheden tot samenwerking?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.