Personal training & Smallgroup training

 In Personal Training

Mensen die wel willen sporten, maar die niet weten hoe ze het aan moeten pakken. U komt ze vast wel eens tegen in uw omgeving. Een teamsport vergt te veel tijd en de sportschool is lastig vol te houden. Sporten onder (professionele) begeleiding is dan dé manier om toe te werken naar een duurzame en gezonde levensstijl. Invictus personal training werkt met twee varianten. 

Personal training: 1 op 1 training met intensieve begeleiding
Personal training draait om u als persoon. Uw situatie, wensen en behoeften staan centraal. Wat zijn uw doelen, waar wilt u naar toe? Na een kennismaking en screening op basis van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst stellen we een personal trainingstraject op. Door middel van een aantal testen wordt de beginsituatie vastgesteld. Daarna gaan we aan de slag met gevarieerde en uitdagende trainingen zodat u verantwoord kunt sporten en werkt aan een gezondere levensstijl. Personal training is ook met z’n tweeën te volgen. 

Smallgroup training: sporten in een kleine groep
Smallgroup trainingen zijn trainingen in een groep van maximaal 10 personen onder professionele begeleiding. Verantwoord sporten, persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn de ingrediënten van deze leuke trainingsvorm. De work-outs variëren in vorm en oefeningen, en geen training is hetzelfde. Het sporten geschiedt altijd in de vorm van circuittraining waarbij full-body training centraal staat met een dynamische warming-up vooraf en een cooling-down aan het einde.

Praktisch

  • De trainingen vinden plaats op dinsdagavond of woensdagavond om 19.00 uur bij Invictus personal training in Melissant of buiten in de omgeving.
  • De duur van de training is één uur.
  • Mannen en vrouwen zijn gemengd. 
  • Wij hanteren een scherpe prijs, omdat we vinden dat sporten onder begeleiding toegankelijk en betaalbaar moet zijn.

Nodig een bekende uit!
Bent u iemand die het goede voornemen heeft (meer) te gaan sporten, neem vrijblijvend contact met ons op! Kent u iemand die wellicht geïnteresseerd is in onze diensten? Nodig hem of haar uit voor personal training of smallgroup trainingen van Invictus.